37 de oferte de cazare în stațiunea Venus

Sunati pentru preturi

Hotelul are doua etaje si ofera cazare in conditii evaluate la trei stele. Toate cele 52 de camere au privire catre mare, oferind o panorama impresionanta. Hotelul are in incinta sa si o unitate Medical Spa.


Sunati pentru preturi

Hotelul este inconjurat de spatii verzi si se afla la o distanta de doar 10 minute de plaja. Camere pot acomoda 2 sau 3 persoane si dispun de baie proprie, frigider si televizor.


Sunati pentru preturi

Hotelul este evaluat la 4 stele si este situat chiar pe plaja. Privelistea catre mare si catre propriul parc este minunata. Toate cele 90 de camere au mobilier nou, modern, precum si alte utilitati care creeaza conditii de maxim confort.


Sunati pentru preturi

Vila ofera cazare in 8 camere duble, cu o baie comuna pentru fiecare 2 camere. In gradina veti gasi un foisor foarte frumos si incapator, precum si conditii pentru a face un gratar gustos.


70  lei
3 stele

Vila este o constructie noua si moderna, aflata la distanta foarte mica fata de plaja. Puteti alege intre 6 camere duble si 3 camere in stilul unei garsoniere, in functie de preferintele pe care la aveti.


Sunati pentru preturi

Vila este situata intr-o zone foarte frumoasa, inconjurata de vegetatie si copaci, departe de zgomotul masinilor si al orasului. Plaja se afla la o distanta de doar 50 de metri.


71  lei

Hotelul se afla la o distanta de doar 250 de metri de doua dintre cele mai apreciate plaje din statiune si ofera cazare in camere mobilate intr-un stil modern si confortabil.


Sunati pentru preturi

Vila este inconjurata de verdeata, fiind un adevarat refugiu fata de aglomeratia orasului. Dotarile camerelor si ale bailor sunt foarte moderne si ofera cel mai inalt standard de calitate.


Sunati pentru preturi

Apartamentul dispune de doua dormitoare, un living si bucatarie in stil american, fiind astfel perfect pentru acomodarea a doua familii ce doresc sa petreaca un concediu impreuna.


65  lei
2 stele

Hotelul poate acomoda un numar impresionant de oaspeti in cele mai bune conditii. Toate grupurile sanitare sunt recent renovate. Plaja se afla la doar 200 de metri distanta.