Azuga

azuga

Va oferim o gama diverisficata de oferte de cazare Azuga, pe toate gusturile, la preturi accesibile. In functie de buget si de dorintele dvs, puteti opta sa va cazati la un...

Busteni

busteni

Ofertele de cazare Busteni sunt foarte variate, turistii avand posibiliatea de a alege sa petreaca o vacanta la hoteluri de 3 stele sau la pensiuni si vile elegante.

Predeal

Statiunea Predeal dispune de peste 5000 locuri de cazare, indiferent de anotimp, repartizate in pensiuni, hoteluri, vile, cabane, campinguri, dar si case particulare.

Sinaia

Ofertele de cazare in Sinaia sunt numeroase, aceasta fiind una din destinatiile montane cele mai populare din Romania. Gasiti oferte de cazare la hoteluri, vile, pensiuni si...

Valea Prahovei se numara alaturi de litoralul romanesc al Marii Negre printre zonele cele mai populare din punct de vedere turistic din tara noastra. Anual, atat turisti romani, cat si straini aleg sa isi petreaca vacanta in aceasta zona a tarii datorita peisajelor extraordinare, cat si posibilitatii de a practica aici sporturi de iarna, in conditii excelente.

Aici, se gasesc o multime de statiuni cu un potential turistic ridicat. In plin sezon de vacanta, aceasta zona a tarii devine extrem de cautata, iar proprietarii unitatilor turistice din zona au intr-adevar de ce sa se bucure. Afluxul de turisti din aceasta zona este intr-adevar impresionant. Insa nu numai pe perioada vacantei, Valea Prahovei este foarte cautata. Multi romani, din intreaga tara aleg sa isi petreaca weekendul aici, atrasi fiind de aerul curat, de peisajele incredibile, de racoare si de posibilitatile de agrement din zona. Indiferent de anotimp, statiunile de aici sunt foarte cautate. Vremea buna nu face nimic altceva decat sa sporeasca numarul celor care se urca in tren sau in masina personala si vin sa se cazeze pe Valea Prahovei aici. Oferte de cazare in zona sunt numeroase, in aceasta sectiune a site-ului turistii avand posibilitatea sa consulte o parte dintre ele.

In timpul sarbatorilor, statiunile din aceasta zona devin de asemenea foarte populare si daca in mod traditional romanii isi petrec sarbatorile acasa, in familie, in ultimii ani s-a remarcat faptul ca pachetele de vacanta speciale au devenit un adevarat magnet pentru turisti, chiar si in aceasta perioada a anului. Printre statiunile cele mai populare in randul turistilor se mentin Poiana Brasov, Predealul, Busteniul sau Sinaia. Ofertele de sarbatori la hoteluri sau pensiuni din zona sunt foarte cautate pe perioada sezonului rece, iar oamenii sunt incantati sa se poata bucura de zapada, traditie si confort, departe de agitatia marilor orase.

In ceea ce priveste modalitatile de cazare pe Valea Prahovei, acestea include atat cazarea la hoteluri de la doua la patru stele, cat si la pensiuni, vile si cabane. In functie de bugetul pe care il au la dispozitie si exigentele in materie de dotari si facilitati de cazare, turistii pot alege dintr-o oferta foarte variata de unitati turistice.

Pe langa numeroasele partii cu diferite grade de dificultate, de care se pot bucura atat patimasii sporturilor de iarna si unde isi pot incerca norocul incepatorii intr-ale schiului, statiunile de pe Valea Prahovei abunda in obiective turistice pe care nu trebuie nicidecum sa le ratati. Fara a incerca sa fim exhaustivi va recomandam sa bifati in vacantele voastre si urmatoarele atractii: Castelul Peles din Sinaia, Castelul Cantacuzino pe care il puteti vedea in Busteni, Crucea Eroilor Neamului de pe Muntele Caraiman, Manastirea Caraiman, Manastirea Sinaia, Pestera de Gheata – Piatra Mare, Salina Slanic Prahova, Manastirea Cheia.