34 de hoteluri în Timișoara

150  lei
3 stele

Hotelul Valentina se bucura de amplasarea centrala in orasul Timisoara, oferindu-le turistilor conditii de cazare ce se ridica la standarde internationale.


100  lei

Cladirea hotelului are o vechime de 200 de ani si reuseste sa imbine foarte bine spiritul istoric, traditional, cu cel modern al zilelor noastre. 


140  lei

Hotelul se afla foarte aproape de bazinul olimpic si de centrul spa, fiind destinatia perfecta pentru persoanele care cauta sa se relaxeze si sa lucreze la conditia fizica. 


231  lei

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor posibilitatea de a se caza in 26 de camere si 5 apartamente complet mobilate intr-un stil modern si confortabil. 


250  lei

Hotelul se afla la doar 500 de m de centrul orasului, turistii avand acces rapid si usor catre toate punctele de interes ale orasului. 


110  lei

Hotelul este definit de confort, lux si eleganta. Se ofera cazare la standarde de calitate foarte inalte si se mentine an de an cel mai ridicat nivel al acestora. 


Sunati pentru preturi

Hotelul dispune de camere double si un apartament amenajat in stil modern. Restaurantul cu specific italian poate acomoda pana la 90 de persoane.


70  lei

Hotelul se afla la distanta de doar 5 minute de Iulius Mall si dispune de camere spatioase, fiecare fiind dotata cu baie proprie. 

Daca vrei sa intalnesti oameni veseli si ospitalieri iti recomandam o mini-vacanta la Timisoara. Banatenii vor sti sa te faca sa-ti doresti sa revii in acest oras minunat ori de cate ori vei mai avea ocazia. Iubitorilor de cultura le spunem ca orasul de pe Bega gazduieste in fiecare an zeci de festivaluri, concerte sau piese de teatru menite sa insufleteasca spiritul deja obosit al tinerilor, dar nu numai. Odata ajunsi in acest oras veti observa armonia in care cele 12 grupuri etnice isi duc linistite traiul zilnic, promovand diversitatea culturala in toate formele ei.

Cu siguranta, ca turist ajuns la Timisoara vei avea ce sa vizitezi, iar pentru a-ti face o idee mai clara nu-ti spunem decat despre Sinagoga, despre catedrala Metropolitana, Castelul Baroc sau Piata Unirii. Acestea sunt doar cateva dintre locatiile cu care timisorenii doresc impresioneze orice turist aflat in vacanta. Si pentru ca orice concediu presupune si cautarea unei locatii de cazare noi ne-am gandit ca hotelurile din Timisoara reprezinta solutia potrivita pentru orice calator venit din placere sau cu treburi importante.

In oras puteti opta pentru unitati hoteliere de patru stele unde preturile ajung in jurul valorii de 80 Eur/ noapte sau pentru hoteluri de doua si trei stele cu tarife ceva mai mici. In functie de cerintele dumneavoastra puteti alege tipul de cazare all inclusive, iar in acest caz cu siguranta ca preturile vor fi mult mai mari. Pentru un hotel de doua stele preturile oscileaza intre 40-50 Eur/ persoana asta daca nu doriti acces la sauna sau jacuzzi.

Oferta pe care o aveti la dispozitie daca doriti sa va intalati la o unitate turistica din aceasta parte a tarii este una extrem de variata, iar unitatile turistice pregatesc permanent promotii care de care mai tentante pentru turisti motiv pentru care va recomandam sa urmariti postarile noastre si sa rezervati numai oferta care va indeplni cat mai multe din cerintele dumneavoastra. Va putem garanta ca veti beneficia de servicii ireprosabile, de un personal amiabil, disponibil oricand sa raspunda solicitarilor dumneavoastra si de un grad de confort sporit.

Alegeti hoteluri Timisoara atunci cand destinatia dumneavoastra de vacanta este acest oras. Va asteptam sa ne relatati impresii de calatorii la sectiunea dedicata special dumneavoastra.