5 oferte de cazare la vile în Straja

120  lei
3 stele

Vila Fratii Jderi se afla in una dintre cele mai frumoase statiuni montane ale tarii, Straja, la o altitudine de 1600 m, unde te vei bucura de peisaje montane superbe.


160  lei
3 stele

Vila Platoul Soarelui se afla la numai 10m de partia omonima, iar de la ferestrele sale pot fi admirate in toata splendoarea Valea Jiului si lantul muntos.


120  lei
3 stele

Vila Alpina este situata la o altitudine de 1450m, chiar la baza partiei Slalom si ofera conditii de cazare si facilitati la standarde internationale.


80  lei
2 stele

Vila Nelutu este situata la 1440m altitudine, unde privelistea fermecatoare si aerul curat de munte sunt ingredientele perfecte ale unui sejur reusit.


90  lei

Probabil cea mai eleganta locatie din localitate, dispune de 70 de locuri de cazare. Toate camerele au bai proprii, televizor si incalzire centrala. Exista 2 sali de mese si sauna pentru 2-6 persoane. Se afla la doar 50 de m de telescaun si teleschiul 3 cu nocturna. 


80  lei

Vila este foarte primitoare si emana un sentiment de caldura si ospitalitate. Toate camerele sunt dotate cu bai proprii si sunt foarte bine incalzite.