9 vile in Sovata

80  lei
3 stele

O vacanta linistita si un peisaj montan cu aer curat sunt ingredientele principale ce recomanda Vila Adrien drept locatia ideal de cazare pentru turisti.


50  lei
3 stele

In vecinatatea Lacului Ursu se afla Vila Germar, o cladire recent construita cu dotari si facilitati moderne, clasificate in categoria de 3 stele.


Sunati pentru preturi
3 stele

Vila se afla la 500 de m de Lacul Ursu, o locatie deosebita. Cabana este din lemn si este foarte bine izolata. Va ofera un sejur linistit, la marginea padurii. 


70  lei

Vila poate oferi cazare pentru 15 persoane in 5 camere. Oaspetii au acces la bucatarie si pot veni insotiti de animalele de companie. 


90  lei

Vila se bucura de o locatie foarte buna, aflandu-se la doar 5 minute distanta de Lacul Ursului si in apropierea tuturor activitatilor de agrement disponibile. 


70  lei

Vila se afla la intrarea in statiune, la numai 5 minute de mers cu masina de lac si salina, ambele niste destinatii care nu trebuiesc ratate. 


Sunati pentru preturi

Vila dispune de 17 locuri de cazare repartizate in 6 camere si ofera distractii precum masa de ping pong, ATV, loc de joaca pentru copii. 


Sunati pentru preturi

Vila este perfecta pentru persoanele care iubesc natura si doresc sa se bucure de paduri, parauri, lacuri si toate frumusetile pe care le are de oferit aceasta regiune. 


70  lei
2 stele

Vila este destinata persoanelor care doresc sa se relaxeze. Se afla la doar 100 de m de lac si ofera facilitati precum un beauty center, sanie trasa de cai si altele.