48 oferte de cazare la pensiuni în Sinaia

100  lei
3 stele

Vila New Aosta Garden este o cladire istorica, construita in 1920 si renovata in 2011, ce ofera turistilor care o aleg ca locatie de vacanta confort de 3 stele.


70  lei

Pensiunea se afla la distanta de 5 minute de centrul comercial din Sinaia. Sunt disponibile 5 camere duble, fiecare cu baie proprie. 


100  lei
3 stele

Pensiunea este ideala pentru o escapada la munte. La cerere, oaspetii pot fi luati cu masina de la gara din oras si pot beneficia de transport pana la Castelul Peles. 


80  lei
3 stele

Pensiunea este situata intr-o zona foarte centrala a orasului, pe soseaua principala. Se ofera 2 camere duble si camere triple. Casa are incalzire centrala si panouri solare care asigura caldura si apa calda in permanenta. 

In momentul in care trebuie aleasa locatia pentru concediu sunt multe aspecte de care se tine cont, mai ales daca un grup mai mare de persoane, cu preferinte diferite, vrea sa isi petreaca vacanta impreuna. Avantajul tarii noastre este acela ca are ceva de oferit pentru fiecare om in parte iar una din statiunile turistice care cu siguranta va va placea, este Sinaia.

Valea Prahovei este cunoscuta pentru numarul impresionant de turisti care o viziteaza tot timpul anului, iar Sinaia nu face exceptie, mai ales ca si cu mult timp in urma a fost o atractie pentru oamenii care cautau relaxarea si fumusetea naturii. Multe personalitati ale Romaniei sunt legate de acest orasel, printre care bineinteles, se numara membri ai Casei Regale, Mihai I, Carol al II-lea, Regina Elisabeta sau printul Nicolae, totodata si artistii au cautat refugiu in zona, asadar Nicolae Grigorescu, George Enescu, Vasile Alecsandri sunt doar cativa dintre cei care au locuit in Sinaia.

Si dumneavoastra puteti sa va bucurati de cateva zile in mijlocul naturii, mai ales ca nici nu trebuie sa va faceti griji din pricina banilor, deoarece ne face deosebita placere sa va oferim cazare foarte avantajoasa pentru fiecare, in pensiunile din Sinaia. Camerele pe care vi le punem la dispozitie au toate dotarile necesare pentru confortul dumneavoastra. Aceste unitati turistice sunt locatii excelente pentru concediul dumneavoastra, fiind aproape de obiectivele turistice, de restaurante sau parcuri, iar personalul care lucreaza aici este mereu atent si amabil.

Timpul liber avut poate fi foarte usor petrecut vizitand monumentele din zona, asta cum este Casa Memoriala a lui George Enescu, care inca pastreaza din atmosfera boema de pe vremea maestrului. Castelele Peles si Pelisor merita toata atentia dumneavoastra pentru ca sunt edificii reprezentative atat din punctul de vedere al arhitecturii, dar si al istoriei. Un tur al acestor doua castele este modul in care puteti sa va petreceti o dupa-amaiaza perfecta. Manastirea omonima, Biserica Mica si cea mare sau Clopotnita, pot fi locuri de reculegere. Pe de alta parte, traseele montane, dar si alte activitati de agrement, asa cum sunt plimbarile cu bicicletele, zborul cu balonul de aer sau chiar vizite la piscine si saune, va pot aduce zambetul de buze, in concediul dumneavoastra.

Statiunea este apreciata de turistii de pretutinteni, fiind un loc minunat pentru vacanta, de aceea va punem la dispozitie pensiuni Sinaia la preturi accesibile, totul pentru ca dumneavoastra si familia sau prietenii sa va simtiti cat mai bine, in mijlocul naturii.