6 oferte de cazare la hoteluri în Sinaia

489  lei

Hotelul poate acomoda un numar foarte mare de oaspeti, dispunand de 64 de camere duble si 4 apartamente, toate mobilate modern si echipate cu toate utilitatile necesare. 


76  lei

Hotelul este situat in centru statiunii, in apropierea imediata a parcului Ghica si are acces din DN1. Locatia este perfecta pentru amatorii sporturilor de iarna. 


160  lei
3 stele

Hotelul este clasificat la 3 stele si se intinde pe o suprafata de 1500 mp. Se afla la o inaltime de 800 m, la 10 minute departare de centrul orasului si de telecabina. 

Conform vorbei romanesti care spune ca “dupa fapta si rasplata”, dupa un an de munca si de stres, oricine are nevoie de un concediu odihnitor, intr-un loc minunat. Statiunea Sinaia este perfecta pentru o vacanta binemeritata, de care sa va bucurati impreuna cu cei dragi, iar pe acest site gasiti si locul perfect de cazare prin diversele hoteluri din Sinaia pe care le punem la dispozitia clientilor nostri.

Sinaia este statiunea in care turistii pot alege fie sa se odihneasca, bucurandu-se de natura, fie sa se distreze incercand cele mai interesante activitati in aer liber. In zona, exista in primul rand trasee montane de diferite grade de dificultate pe care le puteti parcurge pentru a descoperi frumusetile patriei.

In plus, daca sunteti deja in Sinaia, nu aveti voie sa nu vizitati Castelul Peles si Pelisor. Castelul Peles este o impresionanta capodopera arhitecturala care a fost resedinta familiei regale pentru mult timp, dupa care a fost loc de pelerinaj pentru artistii vremii, iar dupa incheierea perioadei comuniste a fost deschis publicului larg. Pelisorul a fost construit sub forma unui chalet elvetian, pentru a corespunde cerintelor lui Carol I, care nu isi dorea doua castele. Gradina si toata zona care inconjoara aceste doua cladiri sunt deosebit de frumoase si bine intretinute.

Sunt multe posiblitatile de cazare in statiune, dar prin ofertele noastre de cazare la hoteluri in Sinaia dorim ca sederea dumneavoastra sa fie una deosebita, diferita de alte experiente, care sa va umple de energie pozitiva si de amintiri placute. Hotelurile din Sinaia au avantajul ca practica tarife accesibile si ofera servicii de calitate, precum si posibilitatea petrecerii timpul liber chiar si in interior, daca intr-o zi nu va doriti sa faceti trasee montane sau sa vizitati orasul.

Statiunea prahoveana este un mic colt de rai, avand un aer boem, stradute inguste si pavate pe care simti parca aerul sofisticat al vremurilor trecute. Un trenulet amuzant poate sa va duca in toata zona, pentru a o descoperi intr-un mod inedit. Totodata, mai aveti posibilitatea de a vizita Casa Memoriala a lui George Enescu si a lui Nicolae Iorga, Manastirea Sinaia, cazinoul sau Parcul Dimitrie Ghica.

Sinaia este una dintre cele mai frumoase statiuni din Romania in care trebuie si dumnevoastra sa va petreceti cateva zile iar pentru un concediul cu adevarat deosebit, cazare la hoteluri Sinaia se potriveste de minune.