48 de hoteluri în Sibiu

270  lei
4 stele

Renovat in 2008, hotelul Levoslav House pastreaza si acum din frumusetea cladirii care candva servise drept locuinta dirijorului Jan Levoslav Bella.


210  lei
3 stele

Asezat in Piata Mare, Hotelul Am Ring este o cladire istorice ce dateaza inca din secolul al XVIII-lea care pastreaza si acum farmecul vremurilor de demult.


159  lei
3 stele

Hotel Premier intruneste un mix de elemente moderne cat si clasice, reusind sa ii satisfaca astfel chiar si pe cei mai exigenti dintre clienti.

Sibiueste resedinta si totodata cel mai mare municipiu al judetului omonim, fiind situat in partea de sud a Transilvaniei, in depresiunea cu acelasi nume. Este un important centru cultural si economic din sudul Transilvaniei, reprezentand unul dintre cele mai importante si infloritoare orase din Transilvania. Orasul a cunoscut in ultimii ani o renastere economica si culturala semnificativa, fiind astazi unul dintre orasele cu cel mai mare nivel de investitii straine din Romania si drept urmare fiind o destinatie turstica extraordinara.

Posibilitatile de cazare din acest oras sunt foarte diversificate iar noi va oferim fel de fel de oferte, de hoteluri din Sibiu, oferte personalizate in fuctie de dorintele si de bugetul dumneavoastra.

De ce sa alegeti un hotel din Sibiu? Confortul pe care aceste complexe unitati turistice vi le ofera sunt net superioare oricarei alte posibilitati de cazare, iar serviciile oferite de catre personalul acestora se ridica la cele mai inalte asteptari si multumesc pana si cele mai exigente gusturi si asteptari. Indiferent ca sunteti turisti sau oameni de afaceri si cautati un loc unde sa stati pentru o zi sau pentru o saptamana ati gasit solutiaperfecta odata cu accesarea paginii noastre web, care va prezinta cele mai bune oferte.

In functie de dorintele dumneavoastra puteti alege dintr-o gama variata de hoteluri. Cele pe care vi le recomandam sunt excelente, au o localizare buna, aflandu-se in apropiere de cele mai importante institutii din oras, de marile centre comerciale, de gara si de alte mijloace in transport, in functie de locul ales de dumneavoastra.

Daca alegeti acest oras cultural ca destinatie a vacantei dumneavoastra cu siguranta nu veti regreta si veti avea ocazia de a vizita fel de fel de locuri, in functie de preferintele dumneavoastra: puteti admira imprejurimile Sibiului si frumusetea peisajelor, centrul istoric incarcat de amintiri sau va puteti delecta cu o portie de cultura sau de distractie.

Oferta noastra de hoteluri este una variata, pentru a acoperi o paleta cat mai larga de clienti cu gusturi care mai de care mai diverse si cu cerinte si asteptari exigente. Conditiile pe care colaboratorii nostril vi le pun la dispozitie sunt exceptionale, camerele de hotel disponibile fiind dotate la cele mai inalte standard. Incepand cu camere single, camere double sau apartamente, toate acestea le puteti vizualiza pe site-ul nostrum, pentru ca mai apoi sa va bucurati de luxul oferit.

Toate localiile pe care vi le recomandam se bucura de un renume pentru calitatea serviciilor oferite iar personalul deosebit, instruit la cele mai inalte standarde, care se preocupa in permanenta de dorintele clientilor si este in permanenta la dispozitia acestora. Dupa cum va puteti convinge, la noi veti gasi cele mai variate, mai accesibile si mai calitative oferte de cazare Sibiu, asa ca nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.