24 oferte de cazare la pensiuni în Ranca

130  lei

Pensiunea este inconjurata de paduri din specii diferite de arbori si brazi. Zapada abundenta din timpul iernii creaza un decor de poveste. Oaspetii sunt primiti cu cea mai mare ospitalitate. 


110  lei
3 stele

Pensiunea este situata in apropierea partiei de schi si ofera diferite distractii si oportunitati de petrecere a timpului liber, incluzand si un loc de joaca amenajat pentru copii. 


Sunati pentru preturi

Pensiunea se afla la doar 60 de m de partie si are proriul club si restaurant. Se pot negocia oferte speciale pentru tabere si evenimente speciale. 


150  lei

Pensiunea se afla in apropierea partiei de shi si la marginea unei paduri unde oaspetii pot face plimbari in natura. Camerele sunt foarte moderne si au cele mai bune utilitati. 


130  lei

In mod preferabil, pensiunea ofera cazare pentru grupurile organizate. Exista bucatarii complet utilate care sunt puse la dispozitia oaspetilor. 


100  lei
3 stele

Pensiunea se bucura de o pozitionare excelenta, la doar 50 de m de partia de ski si dispune de propriul restaurant care poate servi toate gusturile culinare. 


100  lei

Pensiunea se afla la o altitudine impresionanta, oferind o priveliste absolut superba si un cadru natural de poveste. Camerele sunt foarte moderne si se ridica la un nivel inalt de confort. 


100  lei
3 stele

Pensiunea se afla la o distanta de doar 5 minute de partia de schi noua si poate acomoda pana la 38 de persoane in conditii de confort. Pensiunea dispune de propriul restaurant. 


120  lei
3 stele

Pensiunea este situata vis a vis de una din partiile de schi si poate acomoda pana la 20 de persoane. Acestea au acces la o parcare luminata cu 10 locuri. 


Sunati pentru preturi

Pensiunea se afla la o altitudine de 1700m si se gaseste chiar la baza partiei de ski. Se ofera 40 de locuri de cazare in camere de diferite dimensiuni, toate cu propriile bai. Exista resutaurant si sala de mese.