18 oferte de cazare la vile în Predeal

200  lei
3 stele

Pensiunea Cota 1200, din statiunea Predeal, este amplasata la o altitudine de 1200 m si este inconjurata de un cadru natural montan incredibil de frumos.


150  lei
3 stele

Vila Smaranda este cea mai buna alegere daca sunteti printre iubitorii muntelui si a sporturilor de iarna sau pur si simplu doriti un spatiu de cazare confortabil.


230  lei
3 stele

Vila Casa Alexandra se afla la numai 5 minute de partia Clabucet si Gara Predeal. Unitatea ofera cazare in camere spatioase si amenajate modern.


125  lei
4 stele

Vila Charly, din statiunea Predeal, pune la dispozitia calatorului indragostit de munte, conditii de cazare foarte bune, intr-un spatiu amenajat modern.


Sunati pentru preturi

O casa cu un amplasament de exceptie, perfecta pentru o pauza de relaxare si odihna. Se ofera 5 camere duble, in care elementele rustice se imbina perfect cu un spirit modern. Cabana se inchiriaza doar in totalitate pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de intimitate. 


Sunati pentru preturi

Proprietarii ofera trasnport gratis de la gara la casa. Va veti bucura de un peisaj minunat si acces foarte usor si rapid catre partie si centru. Aveti foisor, bar, internet, terasa, living cu tv, baie in fiecare camera si multe alte facilitati. 


Sunati pentru preturi

Vila ofera posibilitatea cazarii a 14 oaspeti in cadrul celor 6 camere duble si un apartament. La cerere va puteti bucura de mancare si produse specifice pentru diferite sarbatori. In curte este amenajat un loc de joaca pentru copii. 


Sunati pentru preturi

Vila este plasata in centrul statiunii si ofera pentru cazare 5 camere duble, fiecare cu propria baie. Casa are incalzire centrala, sala de mese, internet, gradina, terasa, barbeque, living. 


Sunati pentru preturi

Vila se gaseste in zona Cioplea, la o distanta de 2,5 km fata de gara. Pozitia este foarte buna, cu o priveliste panoramica extrem de frumoasa catre masivele Postavaru si Piatra Mare. Pensiunea a primit clasificarea de 3 stele.