10 oferte de cazare la hoteluri în Predeal

190  lei
4 stele

Hotel Piemonte este locatia ideala daca doriti un concediu in care sa va reincarcati bateriile sau cautati un spatiu pentru organizarea de evenimente business.


180  lei
3 stele

Hotelul Edelweiss este de una dintre unitatile de cazare din Predeal, unde calitatea inalta a serviciilor de cazare se imbina perfect cu frumusetea peisajului.

Accesibila in toate anotimpurile, statiunea Predeal ofera turistilor, pe langa minunata priveliste – si posibilitatea practicarii sporturilor de iarna. Aerul de munte proaspat a transformat locatia nu numai intr-o zona de schi, ci si intr-una de odihna motiv pentru care atunci cand vine vorba de cazare orice musafir se poate baza pe numarul mare de hoteluri din Predeal. Acestea sunt faimoase pentru serviciile si luxul cu care isi desfata zilnic clientii, fiind deschise intreg anul.

Pentru ca este o statiune montana, numarul turistilor creste simtitor iarna de aceea pentru aceasta perioada este bine sa faceti rezervari din timp mai ales daca va doriti un anume hotel. In timpul verii, chiar daca nu se schiaza, statiunea are multe de oferit vizitatorilor sai, asadar nu va ingrijorati, plictiseala nu-si va face loc.

La capitolul hoteluri, oferta aici este extrem de diversificata si pornesc de la o stea, ajungand pana la 4 stele. In aceeasi maniera cresc si preturile, iar pentru ca dumneavoastra sa va faceti o idee, pentru unul de 3 stele veti plati in extra sezon aproximativ 200 ron/noapte pentru o camera dubla. In perioada de iarna preturile pot creste si cu 50%, insa oferta hotelierilor in materie de sejururi este mult mai bogata atunci. Pentru o astfel de unitate de cazare apreciata cu 2 stele nu veti plati mai mult de 150 ron/ noapte pentru o camera dubla in timp ce preturile sar de 350 ron/ persoana pentru o noapte de cazare intr-o locatie de lux din statiune.

Puteti achizitiona pachete de vacanta la preturi excelente, iar rezervarea o puteti face chiar pe site-ul nostru. Aveti la dispozitie cele mai bune oferte de cazare la hotelurile din Predeal, pozitionate aproape de partiile de schi sau deopotriva, chiar in centrul orasului. Veti avea parte de o vacanta pitoreasca si extenuanta totodata daca este sa luam in calcul orele petrecute pe partie.

Oricand doriti, sunteti invitati in aceasta frumoasa statiune montana, fie achizitionand un pachet creat de hotelieri special pentru turisti, fie pe cont propriu. Daca preferati o mini vacanta pe fuga, asigurati-va totusi ca veti gasi locuri libere intr-una din unitatile turistice din statiune pentru a nu pierde foarte mult timp in cautare de cazare. Noi le-am selectat pe cele care ofera confortul si serviciile regasite in cadrul locatiile turistice din Occident.

Experimenteaza acum senzatia pe care ti-o da muntele si alege sa petreci o vacanta pe Valea Prahovei. Din statiunile situate de-a lungul ei noi iti recomandam Predealul.