13 pensiuni în stațiunea Praid

45  lei
2 stele

Pensiunea Vakar este ideala pentru cei care isi doresc un concediu in familie, oferind conditii de cazare moderne. In zona se afla o mina de sare.


80  lei
3 stele

Pensiunea Cristal de Sare este amplasata la mai putin de 200 m de salina si ofera spatiu de cazare in casute de 2 sau 4 locuri, cu toate dotarile necesare.


60  lei
2 stele

Pensiunea Moldovan, amplasata in zona Praid se afla la numai 300 m de salina, fiind locul ideal de cazare pentru cei care doresc sa respire aer curat de munte.


60  lei
3 stele

Pensiunea Napraforgo se afla in proximitatea salinei si a strandului cu apa sarata, fiind locul ideal de cazare pentru o vacanta departe de stresul orasului.


60  lei
3 stele

Pensiunea Foenix se afla in statiunea Praid, intr-o adevarata oaza de relaxare, iar cei care ii trec pragul vor beneficia de cele mai bune conditii de cazare.


98  lei
4 stele

Pensiunea are un pronuntat caracter traditional si rustic si iese in evidenta prin mancarurile minunate pe care le ofera oaspetilor, respectand traditioa romaneasca. 


50  lei
2 stele

Pensiunea dispune de 5 camere primitoare, din care doua se ofera sub tip de apartament, fiecare cu bucatarie, living si baie. Masinile se pot parca in curte. 


Sunati pentru preturi

Pensiunea dispune de 10 camere, cu bai si bucatarii complet utilate, iar oaspetii au acces la sauna, jacuzzi, sala de sport si altele. Se acorda reduceri pentru copii. 


70  lei
3 stele

Pensiunea se afla in apropiere de foarte multe obiective turistice, fiind locatia perfecta pentru persoanele care doresc sa exploreze vecinatatile si sa se culturalizeze. 


39  lei
3 stele

Pensiunea ofera cazare in conditii elegante si luxoase. Exista un spatiu generos amenajat pentru copii, unde acestia se pot inscrie in numeroase activitati si o piscina mare care este intotdeauna incalzita. 


40  lei

Pensiunea se afla aproape de centrul orasului si ofera cazare in 5 camere care se inalta la cele mai inalte standarde de confort. Se accepta si animalele de companie. 


50  lei
3 stele

Pensiunea ofera cazare in 6 camere care ofera un grad inalt de confort. Oaspetii au acces la bucatarie foarte bine dotata unde isi pot prepara felurile preferate de mancare. 


50  lei
2 stele

Pensiunea poate acomoda in conditii foarte bune un numar de pana la 10 persoane. Acestea se pot bucura de cadrul minunat in care este amplasata casa si de raul care strabate curtea acestuia. 


Sunati pentru preturi

Se ofera cazare in casute de lemn care pot acomoda cate 3 persoane. Complexul se afla la 200 de m de salina si la 300 de m de strandul cu apa sarata. 


60  lei
3 stele

Pensiunea se afla chiar pe malul paraului Tarnava Mica, oferind un cadru natural deosebit pentru persoanele care iubesc natura. Oapsetii sunt cazati la nivelul superior al casei, avand acces separat. 


70  lei
3 stele

Pensiunea ofera cazare in camere pentru 3 si pentru 4 persoane. Camerele au bai proprii si oaspetii pot folosi bucataria foarte bine utilata. Exista parcare si loc de joaca pentru copii. 


55  lei
3 stele

Pensiunea se afla la doar 40 de m de intrarea in salina, fiind perfecta pentru persoanele care vin pentru tratament. Sunt existente 5 camere cu bai proprii si o bucatarie complet utilata. 


65  lei
3 stele

Pensiunea se afla foarte aproape de salina, intr-o zona foarte linistita. Dispune de 4 camere si un apartament cu 2 camere. Se acorda acces la bucatarie, iar copii au la dispozitie un loc de joaca foarte intins.