100  lei
3 stele

Clubul Onix le ofera turistilor cazare la doar 250 metri distanta fata de plaja in apartamente mobilate ultra modern si toate facilitatile necesare cazarii.


70  lei
2 stele

Hostelul Atlantic 4 le ofera turistilor cazare in 14 camere duble si un apartament cu doua camere, in conditii excelente si cele mai bune dotari si facilitati.


80  lei
3 stele

Hostel Atlantic este situat la Km 0 al statiunii, intr-o zona linsitita din imediata apropiere a plajei si marii, oferind turistilor premisele unei vacante linistite si relaxante.


90  lei

Garsoniera se afla in centrul statiunii si ofera conditii de cazare foarte bune. Mobila este moderna, iar toate utilitatile functioneaza perfect.


60  lei

Garsoniera ofera cazare in regim hotelier. Localizarea este foarte buna, plaja fiind la o distanta de doar 250 de metri. Utilitatile sunt de ultima generatie.


Sunati pentru preturi
5 stele

Apartamentul este foarte spatios si luxos, beneficiind de cele mai moderne utilitati. Avantajul cel mai mare este proximitatea plajei, la care puteti ajunge pe jos, foarte repede.


Sunati pentru preturi

Hotelul a fost renovat recent si ofera cele mai bune conditii de cazare. Natura bogata din jurul hotelului va va ajuta sa va relaxati si sa petrecti un concediu de vis.


85  lei

Pensiunea poate acomoda un numar impresionant de oaspeti in cele 5 apartamente si 55 de camere duble pe care le ofera. Fiecare camera are acces la baia propie si este dotata cu toate utilitatile si serviciile necesare.


Sunati pentru preturi

Apartamentul Alyna este foarte primitor si asteapta oaspetii care isi doresc un sejur pe litoral in care sa se relaxeze si sa se odihneasca. Apartamentul are 2 camere foarte bine dotate.


100  lei
3 stele

Apartamentul este foarte spatios si poate acomoda cu usurinta o familie cu copii. Dotarile sunt foarte bune, bucutaria este complet utilata, iar plaja se afla la o distanta foarte mica.


Sunati pentru preturi
3 stele

Apartamentul este foarte spatios, putand acomoda un numar modest de oaspeti. Bucataria este complet utilata. In imediata apropriere a apartamentului veti gasi terenuri de tenis si de golf.


70  lei

Hotelul este situat in centru statiunii si ofera cazare turistilor intr-un cadru intim si linistit. Plaja se afla la o distanta de aproximativ 300 de metri.


Sunati pentru preturi

Hotelul este situat chiar in centru statiunii, in apropierea discotecii Alcatraz si ofera oaspetilor cazare in 148 de camere si 6 apartamente spatioase. De asemenea, ofera acces la 2 baruri foarte primitoare.


60  lei

Hotelul este plasat in centru statiunii si ofera cazare in apartamente si camere duble. Confortul si dotarile acestora se ridica la standarde inalte iar raportul calitate/pret este unul foarte avantajos.


Sunati pentru preturi
2 stele

Camere sunt incapatoare si sunt dotate cu 3 sau 4 paturi pentru a gazdui un numar cat mai mare de oaspeti. beneficiati de parcarea privata a hotelului si de servicii foarte bune.


500  lei
4 stele

Vila este plasata chiar pe faleza, iar accesul pe plaja se face direct din curtea acesteia. Serviciile oferite sunt diverse si la un standard inalt de calitate, astfel ca va veti bucura de cea mai placuta relaxare.


Sunati pentru preturi

Apartamentul se afla intr-o zona centrala in Neptun si are 3 camere modern mobilate si o baie. 


Sunati pentru preturi

Apartamentul este dotat cu toate utilitatile si se afla intr-o zona foarte buna. Ofera un grad foarte ridicat de confort. 

Statiunea Neptun este, dupa Mamaia, cea mai aglomerata statiune a litoralului romanesc. Mii de turisti aleg sa-si petreaca an de an vacanta la malul Marii Negre exploatand din plin plajele intinse, acoperite de nisip fin. Pentru vacanta de anul acesta noi va propunem aceasta statiune aflata pe litoralul romanesc al Marii Negre. Fiind o statiune de interes general, are cele mai bine amenajate plaje concurand indeaproape cu Mamaia la acest capitol. Pentru cei care prefera intimitatea, statiunea este locatia perfecta fiind adapostita in trei parti de padure.

Aceasi intimitate se poate observa si Neptun, statiunea beneficiind de cateva hoteluri mai izolate. Si pentru ca tot am amintit de cazare in aceasta statiune trebuie sa spunem ca luxul, calitatea si confortul sunt cuvintele ce definesc aceasta statiune. Incepand de la discoteci, baruri, terase, pensiuni si hoteluri, toate sunt recent renovate si amenajate pentru a fi pe placul miilor de turisti care ajung anual la mare. Asadar daca te-ai convins ca statiunea reprezinta o excelenta oportunitate de a avea o vacanta cu adevarat relaxanta iti dam cateva detalii despre cazarea in Neptun.

Trebuie sa stii neaparat ca daca alegi varianta hotelurilor ai la dispozitie unitati de primire a turistilor cotate la doua si trei stele. In privinta tarifelor, acestea depind foarte mult de perioada. Daca in lunile mai-iunie pretul maxim ajunge in jurul valorii de 20 Eur/persoana pentru o camera dubla, in lunile iulie-august el poate creste cu pana la 50%. Acestea sunt tarifele estimative pentru hotelurile de 3 stele si presupun mic dejun inclus. Pentru o noapte de cazare Neptun intr-un hotel de 2 stele vei scoate din buzunar in medie cam 12 Eur/persoana.

Si pentru ca sunt destui cei care considera aceste preturi ca fiind destul de ridicate va prezentam si alternative mult mai ieftine. Vorbim aici despre pensiuni, vile si chiar casele celor din zona care prefera sa inchirieze in regim hotelier camere turistilor. Pentru o astfel de cazare vei scoate din buzunar in medie 50-70 ron/noapte de persoana. Serviciile si bunavointa gazdelor sunt garantate.

Daca esti dornic de a incerca si varianta inchirierii direct de la proprietarii noi iti recomandam atentie pentru ca tu vei fi cel care va discuta si negocia tarifele. Dupa cum poti observa, in functie de bugetul alocat vacantei, in Neptun te poti orienta catre una din variantele propuse de noi.