30 oferte de cazare la vile în Moeciu

100  lei
4 stele

Pensiunea Arinul ofera linistea de care aveti nevoie pentru a va relaxa, intr-o zona cu peisaje spectaculoase si o multime de posibilitati de agrement.


Sunati pentru preturi

Casa se afla intr-o zona frumoasa si linistita si ofera 16 locuri de cazare distribuite in 8 camere. In curte aveti gratar, foisor, balansoar si loc de joaca pentru copii. Bucataria este complet utilata. 


Sunati pentru preturi

Casa ofera cazare pentru multe persoane, in 15 camere duble, fiecare cu baie personala. Parcarea este ingradita. Tarifele se negociaza in functie de durata sederii. 


90  lei

Vila este situata in imediata vecinatate a padurii si ofera un cadru natural intim. Dotarile camerelor sunt moderne si numeroase, oferind oaspetilor o sedere foarte placuta.

Zona turistica a Brasovului reprezinta un punct important de atractie al turismului montan intern. Ultimii ani au insemnat propagarea peste hotare a renumelui acestei zone astfel incat din ce in ce mai multi turisti din afara tarii aleg ca destinatie de vacanta aceasta zona.

Emblematica pentru zona Brasovului ramane zona Bran Moeciu, cu farmecul inconfundabil dat de legenda controversatului Vlad Dracul. Situata in Tara Birsei, comuna Moeciu atrage prin farmecul locului atat turisti de weekend cat si turistii care cauta destinatii pentru vacanta de vara si cea de iarna. Peisajele sunt spectaculoase iar doritorii de drumetii au de unde alege.

Castelul Bran, Cheile Moeciului sau Cheile Gradistei sunt doar cateva dintre obiectivele turistice care dau un farmec aparte locului. Fiind o zona turistica, ofertele de cazare sunt din cele mai diverse. Zona de munte isi pune amprenta asupra acestora astfel incat turistii se pot caza si in hoteluri dar mai ales in cabane si pensiuni turistice.

Site-ul nostru vine in intampinarea tuturor celor care isi doresc sa achizitioneze un sejur in aceasta zona. Majoritatea covarsitoare a unitatilor turistice pentru care veti gasi oferte prezentate pe site-ul nostru apartine vilelor si pensiunilor din zona. Sectorul de cazare vile Moeciu este puternic reprezentat in paginile site-ului nostru astfel incat clientii sa aiba de unde alege, avand la dispozitie o multitudine de oferte pe care sa le compare si dintre care sa aleaga cea mai potrivita varianta pentru bzunarul si pretentiile proprii.

Varianta de a sta la vila incanta din ce in ce mai multi turisti, care pot gusta astfel pe deplin din farmecul peisajelor montane in cadrul intim si familiar pe care vilele de vacanta il ofera. Facilitatile oferite de acestea sunt multiple si se refera in primul rand la confortul de care pot avea parte turistii care aleg aceasta varianta. Conditiile sunt comparabile cu cele existente in hoteluri iar dotarile sunt la cele mai inalte standarde.

Preturile pe care le veti gasi in ofertele de cazare la vilele din Moeciu sunt accesibile tuturor iar conditiile sunt dintre cele mai bune. Avand in vedere ca agroturismul a cunoscut o dezvoltare semnificativa in ultimii ani, oferta noastra cuprinde si pachete de servicii oferite de proprietarii de case si vile din zona care aleg sa puna la dispozitia turistilor cateva camere sau intreaga capacitate a spatiului de locuit.

Astfel, la preturi care pot varia intre 40 RON si 100 RON pentru o noapte de cazare, puteti avea parte de o vacanta de neuitat in zona. Bucataria traditionala, obiceiurile locale si peisajele incantatoate va vor incanta cu siguranta si va vor face sa reveniti aici de cate ori veti avea ocazia. Ofertele de cazare la particulari pe care le aducem in atentia turistilor includ si numeroase facilitati care sa aduca un plus de confort turistilor pe tot parcursul sederii. Astfel, acestia au posibilitatea de a avea acces la bucatarie, la spatiile administrative, si de asemenea majoritatea proprietarilor pregatesc turistilor programe din cele mai deosebite de petrecere a timpului liber astfel incat acestia sa cunoasca istoria si geaografia locului si sa beneficieze din plin de avantajele aerului tare de munte.