8 vile în stațiunea Mangalia

70  lei

Vila se afla la o distanta de 10 minute de plaja, perfecta pentru o mica plimbare. Oaspetii au acces la o piscina de dimensiuni generoase, precum si la o gradina cu pomi si locuri de joaca pentru copii.


Sunati pentru preturi
3 stele

Vila se afla la doar 5 minute de plaja si isi asteapta oaspetii in 6 camere modern mobilate, dotate cu bai foarte luxoase, cu cada si cabina de dus.


Sunati pentru preturi

Vila este o constructie noua, foarte moderna, situata in apropierea garii. Atat plaja din Mangalia, cat si cea din Saturn, se afla la distante egale, oaspetii putand opta pentru cea pe care o prefera.


80  lei
4 stele

Vila este situata intr-un cartier linistit de vile si dispune de o curte generoasa, care are locuri de joaca pentru copii si ofera posibilitatea parcarii masinilor. Preturile sunt negociabile in functie de numarul persoanelor si durata cazarii.


60  lei

Vila La Sunai se afla la 5-7 min de plaja. Va ofera cazare in 13 camere dotate cu bai proprii cu dus,televizor, frigider si aer conditionat in camera.


60  lei

Camerele vilei sunt foarte moderne, iar in curte va puteti bucura de un foisor si de un loc de luat masa unde pot sta comod cate 10 persoane. Aveti acces si la o bucatarie de vara utilata cu toate cele necesare.


50  lei

Vila se bucura de un amplasament foarte bun, intr-o zona linistita. Aveti optiunea de a suplimenta locurile din camera cerand un pat in plus. Preturile se pot negocia.


60  lei

Vila se afla pe drumul catre statiunea Vama Veche si ofera cazare in 3 camere foarte confortabile, dotate cu televizor si internet wireless. Casa se afla intr-o zona rezidentiala linistita.


Sunati pentru preturi
2 stele

Vila este de dimensiuni mari, punand oaspetilor la dispozitie 10 camere duble care dispun de baie, televizor si internet. De asemenea, va bucurati de acces la bucatarie, precum si la gradina si toate dotarile acesteia.


80  lei
Vila Ionut este situata la 10 minute de mers pe jos pana la plaja. Dispune de 4 camere modern utilate fiecare cu tv. La etaj se afla 3 dormitoare cu paturi...

60  lei
3 stele

Vila este perfecta pentru persoanele care isi doresc un sejur relaxant la mare. Plaja se afla la o distanta mica si aveti posibilitatea sa petreceti ore placuta in curtea frumos amenajata si plina de vegetatie.


50  lei

Vila este situata la o distanta foarte mica fata de plaja si ofera numeroase utilitati atat in camere, cat si in curte. Fiecare camera are baie proprie si apa calda tot timpul.


Sunati pentru preturi
3 stele

Vila este situata in centrul orasului, la o distanta de cateva minute de plaja si in apropierea Sanatorului Balnear Mangalia. Preturile sunt foarte accesibila, iar conditiile de cazare oferite sunt foarte bune.