11 oferte de cazare in Mamaia Nord

80  lei
3 stele

Un complex de vile destinat persoanelor in cautarea distractie in cea mai populara statiune de pe litoralul romanesc. Conditiile de cazare se ridica la standarde foarte inalte.


Sunati pentru preturi
2 stele

Pensiunea va ofea acces usor si rapid catre una din cele mai frumoase plaje de pe litoralul romanesc, cu un nisip extraordinar de fin si cu o intrare in mare lina. Apa este si ea foarte curata.


130  lei
3 stele

Pensiunea se afla pe malul Lacului Siutghiol la o distanta de 300 de metri de plaja si ofera cazare in conditii foarte bune. 


100  lei
3 stele

Hotelul este mic, intim, si ofera acces usor catre plaja din Navodari. Oaspetii se pot bucura de un restaurant cochet si de o terasa primitoare. Camerele sunt dotate cu utilitati moderne, care ofera un grad sporit de confort.


Sunati pentru preturi

Vila este foarte primitoare si se bucura de o organizare extraordinara datorata proprietarilor cu experienta de lucru in regimul hotelier britanic. Plaja si numeroase terase si puncte de interes se afla foarte aproape.


Sunati pentru preturi

Un complex foarte mare si bine dotat, care poate oferi toate cele necesare unui sejur perfect la mare. Complexul este deschis pe toata perioada anului. 


Sunati pentru preturi

Vila este foarte aproape de plaja si ofera camere foarte spatioase si primitoare, dotate cu cele mai moderne utilitati. Oaspetii au posibilitatea de a inchiria apartamente, pentru a se bucura de un cadru mai intim si mai linistit.


Sunati pentru preturi

Un apartament modern si primitor, dotat cu toate facilitatile necesare pentru o vacanta impecabila. 


Sunati pentru preturi

Apartametul se gaseste pe malul lacului Siutghiol si beneficiaza de o priveliste foarte frumoasa catre acesta. Conditiile de cazare sunt forte bune. Fiecare camera are aer conditionat si televizor. Mobilierul este nou. 


Sunati pentru preturi

Pensiunea dispune de 2 apartamentr si 3 garsoniere, toate utilate complet. Marea se afla la o distanta de 300 m. 


Sunati pentru preturi

O garsnoiera foarte potrivita pentru o vacanta linistita pe malul marii. Toate utilitatile necesare sunt incluse.