22 oferte de cazare la pensiuni în Lepsa

 

150  lei
4 stele

Pensiunea Dalia, situata intre Lepsa si Gresu, are o arhitectura interesanta, care se integreaza perfect in peisaj. Unitatea ofera conditii de cazare grozave.


Sunati pentru preturi

Pensiunea ofera cazare pentru un numar de pana la 32 de persoane. Oaspetii au acces la bar, restaurant, terasa si o discoteca foarte frumoasa. 


120  lei
4 stele

Pensiunea dispune de 8 camere, fiecare dotata cu baia proprie cu cabina de dus. Exista locuri de parcare pentru 7 masini. Exista incalzire centrala si apa calda in permanenta. 


Sunati pentru preturi

Pensiunea ofera 12 locuri de cazare in 2 camere cu baie proprie si 3 camere cu baie pe hol. Exista un living spatios, bucatarie interioara si de vara, terasa si parcare. 


69  lei
3 stele

Pensiunea este foarte primitoare si ofera ospetilor 6 camere foarte comode, precum si acces la un living de 90 mp si la o bucatarie complet utilata. 


80  lei

Pensiunea are un amplasament minunat, chiar pe malul raului si dispune de o curte generoasa in care exista un foisor incapator. La etaj exista si o sauna. 


150  lei

Pensiunea ofera cazare in 5 camere spatioase, dotate cu toate utilitatile necesare unei sederi confortabile. Privelistea inconjuratoare este foarte frumoasa si va ramane in amintirea dumneavoastra. 


65  lei

Pensiunea este amplasata de la o atitudine de aproximativ 1000 m, ceea ce ofera o panorama deosebita asupra peisajului inconjurator. Sunt disponibile 15 camere duble pentru oaspeti. 


130  lei

Pensiunea este inconjurata de peisaje salbatice care impresioneaza turistii. Aproape toate camerele dispun de propriul balcon de unde oaspetii pot admira aceste peisaje si unde se pot relaxa.