22 de pensiuni în Iași

180  lei

Pensiunea va asteapta cu ospitalitatea specifica Moldovei si va ofera un sejur extrem de relaxant si de placut. 


150  lei
3 stele

Pensiunea dispune de 10 camere mobilate intr-un stil modern si ofera cele mai bune conditii de cazare. Locatia este una centrala, apropiata de punctele de interes. 


100  lei

Pensiunea ofera cazare in conditii specifice unui hotel de 3 stele si este localizata intr-o zona speciala a orasului, ferita de zgomotul si agetatia din centru. 


99  lei
3 stele

Pensiunea este inconjurata de un peisaj minunat, fiind plasata chiar la marginea Padurii Cetatuia. Distanta pana in centrul orasului se parcurge foarte repede cu masina. 


120  lei
3 stele

Pensiunea ofera cazare in 15 camere dotate cu bai proprii. Oaspetii se pot bucura de bar, restaurant, semineu, living spatios, livada cu pomi su multe altele. 


120  lei
3 stele

Pensiunea este plasata intr-o zona foarte apreciata a orasului, departe de zgomotul masinilor si al turistilor. Se poate ajunge foarte rapid cu masina pana in centrul orasului si pana la aeroport. 


120  lei
Shamrock Inn va introduce prin design-ul architectural, prietenos si cald, intr-un cadru in care prin calitatea serviiciilor si a personalului sa va convinga...

125  lei

Pensiunea functioneaza de putin timp si ofera oaspetilor sai conditii foarte bune de cazare, la preturi mici si accesibile. 


100  lei

Pensiunea este nou construita si ofera camere mobilate modern si cu bun gust, dispunand de baie proprie, tv, internet si incalzire centrala.