26 de hoteluri în Iași

120  lei
3 stele

Hotelul este amenajat dupa standarde eropene, amplasat in zona centrala a orasului si la doua minute de Iulius Mall. Micul dejun este inclus in pret. 


268  lei

Hotelul se bucura de amplasament central, foarte aproape atat de gara, cat si de aeroport, fiind perfect pentru turisti. De asemenea, este foarte aproape de toate obiectivele culturale si turistice. 


250  lei

Hotelul poate acomoda un numar mare de oaspeti in cele mai bune conditii, iar cele doua restaurante cu specific romanesc si international servesc mancare excelenta. 


155  lei
3 stele

Hotelul este situat in centrul istoric langa Teatrul National Vasile Alecsandri, intr-o zona linistita, fiind foarte apropiat si de Catedrala Mitropolitana din Iasi. 


Sunati pentru preturi

Hotelul este destinat grupurilor de tineri care cauta cazare avantajoasa si ieftina. 


150  lei
3 stele

Hotelul se afla la doar 3 minute de centrul orasului si la 7 minute de aeroport. La mica distanta veti gasi cel mai mare mall din oras, unde puteti petrece ore intregi distrandu-va si facand cumparaturi. 


189  lei

Hotelul este situat intr-o zona centrala a orasului si are un aspect foarte modern. Camerele si apartamentele sunt luxoase si ofera un grad ridicat de confort. 


140  lei

Noul Hotel–restaurant Indiana va invita sa descoperiti confortul si eleganta hotelului, sa va bucurati de gustul deosebit al preparetelor culinare gatite in bucataria noastra, precum si de meniul variat de fast-food al Pizzeriei Indiana. 


130  lei

Hotelul este activ de mai mult de 10 ani, iar in acest timp si-a definitivat pozitia in industrie ca fiind unul din cele mai bune hoteluri din oras.