6 vile în stațiunea Eforie Sud

60  lei

Vila ofera cazare in 7 camere duble sau triple, in conditii foarte bune. Oaspetii au acces la o bucatarie complet utilata, precum si la barbeque si alte servicii. Plaja se afla la o distanta de aproximativ 10-15 minute.


Sunati pentru preturi

Vila se afla in interiorul campingului Cosmos, la doar 10 minute de centrul statiunii si 150 de metri de plaja. Amplasamentul este ideal. Va puteti relaxa in foisorul din curte, sau in balasoar.


Sunati pentru preturi

Vila a fost construita in anul 1929 si respecta si azi originalul stil, cel gotic. In ciuda arhitecturii istorice, camerele sunt dotate cu cele mai moderne utilitati si ofera cel mai inalt grad de confort.


50  lei
2 stele

Vila dispune de 9 camere in care pot fi cazate cate 3 persoane si se afla la numai 200 de metri de plaja. In curte, oaspetii pot folosi un cuptor si un gratar pentru a prepara cele mai bune fripturi.


60  lei
2 stele

Toate camerele au baie si televizor si acces la bucataria utilata si frigider. Casa se afla la 50m de faleza, perfect pentru plimbari relaxante pe malul marii. Toate camerele au aer conditionat. 


90  lei

Vila este situata intr- zona foarte frumoasa a statiunii, fiind inconjurata de verdeata. La plaja se poate ajunge in 5 minute, iar la ghiol in numai 3 minute.


Sunati pentru preturi

Vila dispune de un apartament oferit spre inchiriere, cu 2 dormitoare si 2 bai, living, bucatarie utilata si acces la curte. Plaja se afla la 300 de metri departare.