22 de hoteluri în stațiunea Eforie Sud

Sunati pentru preturi
3 stele

Hotelul este situat pe maul marii, la doar 50 de metri de plaja si 700 de metri de baile cu namol. Arhitectura este una moderna, iar conditiile de cazare se ridica la evaluarea de trei stele. Piscina hotelului este impresionanta.


Sunati pentru preturi

Hotelul este situat in zona centrala a statiunii si se afla la numai 150 de metri de plaja. Camerele sunt distribuite in apartamente moderne si dotate cu cele mai moderne utilitati.


Sunati pentru preturi

Hotelul este complet renovat si ofera cazare pe tot timpul anului, tarifele fiind negociabile in extrasezon pentru grupuri mai mari de persoane. Facilitatile camerelor si cele de cazare sunt variate si acopera toate nevoile oaspetilor.


Sunati pentru preturi

Hotelul este situat intr-o zona foarte buna, la distante egale fata de plaja si de parcul central. Baile reci se afla si ele la o distanta usor de parcurs pe jos. Camerele sunt de diferite dimensiuni, toate foarte primitoare.


Sunati pentru preturi
3 stele

Hotelul Jiul isi propune sa ofere oaspetilor sai cea mai relaxanta si mai confortabila sedere la mare. Baile reci se afla la o departare foarte mica, precum si plaja, insa zgomotul masinilor este foarte departe.


60  lei
3 stele

Hotelul se afla la distanta perfecta intre plaja si baile de namol, astfel ca este locatia perfecta pentru turistii care vin in cautarea unui sejur pentru tratament.


Sunati pentru preturi

Hotelul se afla intr-una din cele mai linistite zone ale statiunii, la doar 150 de metri de plaja. Bucurati-va de curtea interioara si de posibilitatea de recreere si relaxare!