33 de hoteluri în stațiunea Eforie Nord

120  lei
3 stele

Bucurandu-se de situarea centrala in statiune, Hotelul Ibiza este locul ideal de cazare pentru turistii care isi doresc un sejur perfect la malul marii.


80  lei
2 stele

Inaugurat in 2008, hotel Domino ofera turistilor cele mai bune conditii de cazare. Dotarile ultramoderne si amplasarea fix pe plaja sunt punctele forte ale locatiei.


100  lei
3 stele

Hotelul Holiday dispune de toate dotarile necesare unei vacante linistite la malul marii, oferind tuturor turistilor cele mai bune condtitii de cazare.


63  lei
3 stele

Distanta de mai putin de 200 m fata de plaja, face din Hotelul Allegro locul ideal de cazare al turistilor, oferind in acelasi timp o atmosfera linistita si relaxanta.

Vara este anotimpul preferat de multi dintre dumneavoastra, iar acest lucru se intampla pentru ca in aceasta perioada fiecare weekend este o binecuvantare. Vremea buna permite de acum, iesiri in natura, la un picnic sau gratar, pentru cateva momente de liniste si relaxare departe de agitatia urbana.

Un loc perfect pentru a va bucura de concediul din acest an este statiunea Eforie Nord. In aceasta locatie aveti parte de o plaja curata si suficient de mare incat sa gasiti locul potrivit pentru a sta sub razele soarelui, restaurantele va asteapta cu cele mai gustoase mancaruri iar magazinele de suveniruri au pregatite cele mai interesante cadouri pentru a le duce celor dragi. Parcurile si Teatrul de Vara sunt alte atractii care va pot ocupa timpul liber, daca doriti sa mergeti la un spectacol sau sa socializati cu alti turisti din toate colturile tarii.

Pentru ca singura dumneavoastra preocupare sa fie aceea de a va simti bine si pentru un concediu minunat, noi ne ocupam de cazarea dumneavoastra deoarece avem deja oferte pregatite la hoteluri Eforie Nord atent alese pentru a avea toate conditiile necesare unui sejur impecabil. Acestea sunt locatii de cazare potrivite mai ales atunci cand va doriti tot confortul, cand vreti sa nu aveti nicio grija si sa fiti servit de cate ori aveti nevoie de ceva. Din aceste motive, noi avem cele mai variate oferte de acest tip care sa multumeasca fiecare persoana in parte.

Situate la distanta mica de plaja, hotelurile au avantajul ca va ofera atat masa, prin restaurantele din incinta, dar si piscine, saune si locuri de joaca pentru copii. Cu alte cuvinte, daca doriti intr-o zi sa nu mergeti la plaja sau vremea va impiedica sa faceti acest lucru, nu este o zi pierduta, din contra, va bucurati din plin de serviciile hoteliere. In cadrul salilor se organizeaza inclusiv spectacole, ceea ce este un alt avantaj, pentru ca nu mai trebuie ca dumneavoastra sa va deplasati pentru a va bucura de divertisment. Specific acestui tip de unitate turistica, room-service-ul, pachetele de Spa sau chiar salile de fitness, va ajuta sa va mentineti ocupata fiecare clipa, pentru a profita din plin de vacanta, dar si pentru o intreaga revigorare a corpului dumneavoastra.

Hotelurile sunt cea mai buna alegere atunci cand vreti sa va rasfatati. Asadar, daca va doriti un concediu fara cusur, fara stres si agitatie, atunci noi va ajutam sa gasiti cele mai potrivite hoteluri Eforie Nord.