Despre Cazare.org

Site-ul cazare.org apartine portalului Vacanta.com si este dezvoltat pentru a acoperii in special oferte de cazare din Romania

Cele mai bune oferte de cazare

Cazare.org este un portal de turism ce ofera cea mai completa si diversificata lista cu oferte de cazare din Romania. In prezent cazare.org ofera posibilitatea de rezervare la peste 1.000 de proprietăţi din Romania direct de la proprietarii de pensiuni, hoteluri, vile, cabane sau apartamente in regim hotelier.

Cazare.org pentru turisti 

Lista diversificata cu proprietati ce ofera cazare, procesul de verificare si comentarii ale proprietatilor, si usurinta in utilizarea site-ului face din cazare.org cel mai simplu si sigur portal pentru a găsi oferta de cazare perfecta pentru vacanta ta.

Turistii pot cauta in lista cu oferte de cazare si sa contacteze direct proprietari sau managerii de proprietati, Gratuit. Turistii pot de asemenea sa descrie experienta lor prin comentariile adaugate pe site, pentru a oferii si celorlalti turisti posibilitatea de a alege cea mai buna oferta de cazare pentru urmatoarea vacanta.

Cazare.org pentru proprietari si manageri de proprietati

Cazare.org permite proprietarilor si managerilor de proprietati sa-si promoveze proprietatile online, simplu si eficient, pentru a genera mai multe rezervari. Folosind serviciile de marketing ale Vacanta.com, proprietarii au posibilitatea sa atraga mult mai multi turisti prin folosirea retelei de site-uri detinute de Vacanta.com, din care face parte si cazare.org

O echipa cu experienta 

Vacanta.com si intreaga retea de site-uri de turism sunt detinute si promovate de echipa agentiei ATTITUDE , una dintre cele mai bune agentii de web design din Romania.