Crisan

Gasiti cele mai bune oferte de cazare intr-o locatie foarte apreciata din Delta. Frumusetea naturii va va surprinde pe tot parcursul sejurului.

Sulina

Oferte cazare Sulina in 2017. Cele mai bune preturi, oferte de cazare ieftina in Sulina la hoteluri si proprietarii.

Delta Dunarii este cu siguranta o regiune a tarii cu care romanii se pot lauda. Fiind si cea mai tanara forma de relief de pe teritoriul tarii noastre, Delta este o rezervatie unica pe intreg continentul European, ceea ce o face si extrem de pretioasa. In aceasta rezervatie vietuiesc circa 1200 de specii de plante si copaci, iar fauna ornitologica este si ea extrem de importanta. Delta este caminul a peste 300 de specii diferite, intre care se numara si colonii unice de pelicani. De asemenea, tot aici au habitatul si aproximativ 100 de specii de pesti, printre care se numara si sturionii si heringul de Dunare.

Valoarea Deltei Dunarii este recunoscuta la nivel mondial, inca din 1990 zona fiind inclusa in lista rezervatiilor protejate ale biosferei.

Frumusetea Deltei indeamna la contemplare, iar surprizele pe care aceasta le ofera ochiului trebuie neaparat admirate in tihna, astfel incat sa poata I descoperite toate acele detalii care fac acest colt de lume atat de special. Un sejur petrecut aici nu poate fi comparat cu nicio alta experienta turistica, natura din aceasta zona fiind intr-adevar luxurianta si nemaintalnita in niciun alt colt al tarii. Sectiunea din site dedicata ofertelor de cazare Delta sunt foarte avantajoase si in plus puteti afla detalii semnificative despre cateva unitati turistice din aceasta zona.

Printre atractiile turistice din zona putem mentiona: garlele si lacurile care merita explorate cu barca sau salupa (ex. Puiu, Fortuna, Lumina etc.), padurile de stejar (Padurea Letea – monument al naturii si Padurea Caraorman), Catedrala din Sulina (cu o arhitectura speciala), Plaja Sf. Gheorghe (unde veti gasi nisipul cel mai fin de pe tot tarmul Marii Negre), satele traditionale. In materie de agrement, pescuitul sportiv ocupa un loc fruntas si daca pana acum nu ati fost un impatimit al acestui sport sau pur si simplu nu ati tinut in viata voastra o undita in mana, cu siguranta aici veti intelege farmecul unei astfel de activitati si va veti intoarce din vacanta cu cele mai amuzante povesti pescaresti. Sa iti petreci vacanta in Delta inseamna prin excelenta sa mananci cele mai gustoase mancaruri preparate din peste proaspat. Aici, puteti incerca o multime de preparate din peste (va recomand sa incercati neaparat ciorba pe care o fac cei din zona) si veti avea certitudinea ca totul este natural si ecologic.

Ofertele de cazare in Delta sunt diversificate si poti gasi aici unitati turistice care ofera dotari si facilitati in functie de cat sunteti dispusi sa scoateti din buzunar. Turistii au posibilitatea sa innopteze in casele localnicilor care isi deschid primitori casele celor care doresc sa petreaca vacanta in zona, iar cei mai pretentiosi au chiar posibilitatea de a-si petrece concediul in locatii exclusiviste care dispun de jacuzzi, au acces la Spa si ofera pensiune completa. Totul depinde de exigentele turistilor, cat si de bugetul pe care acestia il aloca cazarii.