24 de pensiuni în stațiunea Costinești

98  lei
3 stele

Pensiunea Iubesc Marea din Costinesti, se incadreaza in categoria locatiilor de 3 stele si se bucura de asezarea intr-o zona linsitita din apropierea falezei.


45  lei
2 stele

Pensiunea Tourist Paradis este situata la mai putin de 150 m fata de plaja din Costinesti, intr-un decor unic, ce va face dintr-un concediu la malul marii unul de neuitat.


80  lei
4 stele

Pensiunea Trident este una din cele mai frumoase locatii de cazare de la malul marii si reprezinta locul ideal de petrecere a unei vacante linistite.


80  lei
3 stele

Inaugurata in anul 2010, pensiunea Interlux le ofera turistilor cele mai atractive oferte de cazare atat in ceea ce priveste pretul cat si confortul oferit.


Sunati pentru preturi

Casa se afla in nordul statiunii si ofera pentru cazare 15 camere cu pat dublu, baie personala, televizor si balcon. Copiii mai mici de 10 ani au cazare gratuita. 

Valuri spumoase ce umezesc nisipul auriu, soarele timid la rasarit, arzator la amiaza si mistic la apus, muzica ce rasuna neincetat, cocktailuri exotice efervescente, toate acestea reprezinta ingredintele de baza pentru un sejur reusit in cea mai energica statiune de pe litoralul romanesc – Costinesti.

Dispunand de o varietate de oferte de cazare si distractie, statiunea ramane destinatia estivala preferata a turistilor care sunt in cautarea aventurii, la malul marii. Pentru a va facilita alegerile in privinta cazarii, site-ul nostru va ofera posibilitatea de a consulta ofertele numeroaselor unitati de cazare, aria de interes reprezentand-o pensiunile.

Oferind o atmosfera mult mai intima si mai degajata decat la hotel, precum si un pret mai atractiv, ofertele pentru pensiunile din Costinesti de pe site-ul nostru va pun la dispozitie posibilitatea de a va bucura de frumusetile locului, dupa gustul si preferintele fiecaruia, dar luand in seama si posibilitatile finaciare.

Scurtele descrieri postate pentru caracterizarea fiecarei pensiuni din Costinesti reprezinta o invitatie la descoperirea unei aventuri totale, in incaperi dotate cu utilitati moderne si numeroase facilitati, pentru multumirea si incantarea clientilor, dupa cum rezulta si din numarul de margarete/stele care le atesta calitatea serviciilor oferite.

Selectia exclusivista a acestora reprezinta dovada aplicarii raportului calitate-pret ca si criteriu esential al alegerii unei astfel unitati de primire a turistilor. Toate informatiile prezentate sunt actualizate in timp real, turistul avand posibilitatea de a contacta direct administratorii acestor unitati, pentru informatii complementare.

Orice sejur reusit porneste de la alegerea unei oferte avantajoase, insa necesita si o doza de dinamism, materializata prin obiectvele turistice pe care le ofera statiunea respectiva. Astfel mentionam superbul lac ce ofera turistilor plimbari de neuitat cu barca, in orice moment al zilei, plaja a carui nisip auriu te cuprinde parca prin imobilizare sau frumusetea locurilor invaluindu-te prin aparitia sa captivanta. Cu toate acestea, cea mai renumita atractie turistica a statiunii o reprezinta Epava Evanghelia, emblema a convietuirii inventiei umane cu natura imprevizibil de frumoasa.

Recomandarile de pe site-ul nostru, in materie de cazare in principal, sunt confirmate de clientii multumiti care au dorit sa impartaseasca experientele placute pe care le-au avut in vacanta din Costinesti, acest lucru dovendind faptul ca suntem tot mai apreciati pentru munca pe care o facem.

Distractia ramane cuvantul cheie pentru descrierea unei vacante in aceasa statiune, aceasta oferind turistilor posibilitatea de a se relaxa, dar si distra alaturi de cei dragi.