53 de hoteluri în stațiunea Costinești

100  lei
3 stele

Hotel Costinesti Royal le ofera turistilor cele mai bune conditii de cazare, fiind situat in zona Golfului Francez, la mai putin de 100 de metri de mare.

Capitala distractiei de pe litoralul Marii Negre poarta un singur nume: Costinesti.

Tabara de vara pentru studenti la inceputurile sale, statiunea a evoluat intr-una din statiunile preferate de tinerii romani si nu numai pentru petrecerea vacantei. Aerul tineresc, voia buna si forfota continua stapanesc locul si fac din acesta o destinatie ideala de vacanta la malul marii.

Plaje intinse scaldate de soare pe toata durata zilei, obiective turistice simbolice (epava Evanghelia, Obeliscul, Golful Francez), posibilitati nenumarate de distractie si petrecere a timpului liber. Asta veti gasi daca veti alege sa petreceti vacanta de vara in aici.

Pe parcursul timpului, odata cu evolutia statiunii, au evoluat foarte mult posibilitatile de cazare pentru turistii veniti aici, astfel incat pe langa hotelurile deja construite din perioada comunista, si-au facut aparitia unitati turistice din cele mai diverse.

Statiune a tineretului, asa cum este cunoscuta, Costinesti atrage an de an din ce in ce mai multi familisti care aleg o vacanta dinamica la malul marii. In aceasta statiune, care nu doarme niciodata, nu ai cum sa te plictisesti. In afara orelor de plaja turistii au la dispozitie terasele umbrite si racorite de briza marii, parcurile de distractie sau cluburile pline de tineri dornici de distractie.

Desi spatiile de cazare s-au diversificat continuu in ultimii ani, multi dintre turisti prefera si raman fideli hotelurilor din statiune, care ofera maximum de confort si conditii la cele mai inalte standarde. Daca sunteti unul dintre acestia, va punem la dispozitie prin intermediul site-ului nostru o gama larga de oferte de cazare la hoteluri Costinesti.

Preturile studentesti cu care statiunea a devenit faimoasa, se regasesc in ofertele noastre. Segmentul de cazare hoteluri Costinesti a suferit si el transformari de-a lungul timpului, astfel incat pe langa hotelurile construite in perioada comunista, care au suferit transformari, au aparut altele noi care ofera conditii din cele mai bune.

Oferta de cazare de pe site-ul nostru va ofera posibilitatea de a achizitiona sejururi in unitati de doua, trei sau patru stele, la cele mai bune preturi si in cele mai bune conditii. Cele mai multe locatii ofera facilitati turistilor, astfel incat acestia sa beneficieze de maximum de confort: internet in camera, baie proprie, aer conditionat, frigider, TV, etc.

Multe dintre acestea sunt situate foarte aproape de plaja astfel incat puteti alege sa fiti cazat intr-o camera cu vedere la mare. Preturile variaza intre 60 RON si 150 RON in functie de clasificarea hotelului si de conditiile oferite.

Costul total al sejurului poate fi redus in eventualitatea in care faceti rezervarea cu mai multe luni inainte, de asemenea pretul depinde de perioada in care alegeti sa mergeti acolo (sezon sau extrasezon). In acest fel in functie de bugetul si asteptarile fiecaruia pachetul de servicii poate fi adaptat astfel incat sa fiti pe deplin multumit de alegerea facuta.

Toate ofertele incluse pe site sunt insotite de prezentari detaliate ale camerelor, a conditiilor si facilitatilor oferite precum si a costurilor implicate de servicii. In acest fel, va ajutam sa aveti parte de cea mai frumoasa vacanta la malul marii, in cea mai tanara statiune de pe litoralul romanesc al Marii Negre.