27 de pensiuni în Cluj-Napoca

 

150  lei
4 stele

Asa cum ii sugereaza si numele, Pensiunea Esente este caracterixata de cele mai bune si avantajoase conditii de cazare, sejurul petrecut aici fiind unul de neuitat.


100  lei
2 stele

Pensiunea Monor este situata in zona centrala a orasului Cluj Napoca, oferind turistilor cele mai bune si avantajoase conditii de cazare.


100  lei
3 stele

Pensiunea Cetatuia este amplasata in centrul orasului Cluj Napoca si este apreciata la cele mai bune standarde si confort inalt, preturile fiind foarte avantajoase.


100  lei
4 stele

Pensiunea Clasic este locul perfect de petrecere a unei vacante linistite, turistii putandu-se bucura aici de cele mai bune si avantajoase conditii de cazare.


70  lei
3 stele

Pensiunea Faget Izvor se bucura de amplasarea intr-una din cele mai linistite si intime zone din Cluj Napoca, oferindu-le turistilor conditii avantajoase de cazare.


100  lei
3 stele

Pensiunea Paris le ofera cele mai bune si avantajoase conditii si preturi pentru cazare, atat turistilor cat si persoanelor aflate in interes de afaceri.


Sunati pentru preturi

Pensiunea se remarca prin rafinamentul si eleganta sa, iar cadrul natural in care se afla contribuie de definirea unui sejur deosebit. Oaspetii au acces la jacuzzi, piscina si multe altele. 


130  lei

Pensiunea este amplasata intr-o zona restrasa si linistita, dar destul de aproape de centrul orasului. Exista parcare privata si o sala de conferinte cu capacitate mare. 


70  lei

Pensiunea se afla la distanta mica de centrul orasului si de un centru comercial foarte animat. Toate camerele dispun de baie proprie. 


110  lei

Pensiunea este o constructie foarte noua si moderna. Camerele au baie proprie, balcon, internet. Centrul cultural si istoric al orasului este la distanta foarte mica. 


70  lei

Pensiunea dispune de 15 camere foarte bine dotate si de un restaurant in care se servesc toate mesele zilei. Design-ul pensiunii este foarte modern si da dovada de bun gust. 


Sunati pentru preturi

Pensiunea este situata intr-o zona cu multa liniste, in apropierea Parcului Central. Camerele au aaer conditonat, televizor, bai personale si internet. Aveti acces la bucatarie complet utilata.