40 oferte de cazare la vile în Busteni

90  lei
3 stele

Vila Caprioara se afla in apropierea partiei Kalinderu si este inconjurata de natura, fiind locatia ideala pentru cei care doresc o vacanta relaxanta.


70  lei
2 stele

Vila Casa Frida este amplasata la poalele Muntilor Bucegi, intr-un cadru natural deosebit si ofera conditii de cazare de exceptie, garantie a unei vacante de vis.


130  lei
3 stele

Vila Horia este locul perfect daca va doriti un concediu relaxant si unde va puteti bucura atat de peisaje minunate, cat si de distractie pe partie.


85  lei
2 stele

Vila Dumitrescu Rodica ofera servicii de cazare de foarte bune calitate, bucurandu-se in acelasi timp si de amplasarea sa privilegiata aproape de padure.


85  lei
3 stele

Vila Belvedere poate fi considerata o adevarata oaza de relaxare. Unitatea ofera conditii de cazare deosebite, iar privelistea din zona va va cuceri cu siguranta.


80  lei
2 stele

Vila Macom ofera 22 de locuri de cazare in conditii moderne, intr-o zona deosebit de linistita, unde veti ramane uimiti de peisajul incredibil indiferent de anotimp.


Sunati pentru preturi

O vila foarte primitoare, situata foarte aproape de partia de ski Kalinderu, destinatie perfecta pentru iubitorii muntelui. Toate cele 7 camere au bai personale, iar livingul este foarte spatios. Nu se accepta animale si nu se fumeaza in interior.