26 de hoteluri în Brasov

240  lei
3 stele

Hotelul Gott este situat in centrul istoric al Brasovului si ofera o priveliste deosebita asupra orasului si principalelor obiective turistice din zona.


245  lei
4 stele

Hotelul Ambient este o locatie eleganta si rafinata si le ofera turistilor cazare in conditii de 4 stele si preturi foarte accesibile, indiferent de perioada.


69  lei
3 stele

Long Street Hotel este situat in centrul vechi al Brasovului, intr-una din cele mai linistite si frumoase zone din Brasov.


120  lei
3 stele

Asezat in partea centrala a orasului, Hotelul Global le ofera turistilor cele mai bune conditii de cazare, dispunand de dotari si facilitari ultramoderne.

Va doriti un concediu placut, relaxant, interesant si la un pret accesibil? Daca raspunsul dumneavoastra este da, atunci ati nimerit pe pagina potrivita, pentru ca va spunem unde sa mergeti in sejur pentru a va simti excelent, dar fara sa va cheltuiti toate economiile. Alegeti Brasovul pentru a-l vizita in vacanta si cu siguranta nu veti regreta alegerea facuta, mai ales ca v-am pregatit oferte de cazare la hotelurile Brasov de nerefuzat.

O vizita in Transilvania este mereu binevenita, aceasta zona fiind una incarcata de istorie si de traditii deosebite. Orice oras de aici merita a fi vazut, dar Brasovul are ceva aparte. Fiind situat in centrul tarii, oriunde v-ati afla, este la o distanta medie deci este foarte simplu sa ajungeti, fie cu masina proprie, sau cu un alt mijloc de transport.

Odata ajunsi, trebuie neaparat sa luati la pas orasul pentru ca este fermecator, mai ales intr-o zi cu soare, in care pietele si strazile sunt pline de viata si de fast. Cel mai probabil deja ati admirat orasul la televizor in timpul Cerbului de Aur, dar acum veti avea posiblitatea sa va aflati in Piata Sfatului, locul unde totul se intampla si unde mii de oamenii se bucura de artistii de talie internationala care urca pe scena.

Biserica Neagra, Biserica Sf. Nicolae, poarta Ecaterinei sau Aleea dupa ziduri sunt doar cateva obiective pe care nu aveti voie sa le ratati in plimbarea dumneavoastra, mai ales ca toate sunt aproape de centru si nu trebuie sa va abateti mult de la traseu. Din oras aveti acces si la statiuni precum Poiana Brasov, Rasnov, Predeal, unde in orice anotimp puteti sa va relaxati in natura.

Dupa o zi lunga in care ati descoperit o parte a municipiului, cu siguranta aveti nevoie de relaxare intr-un loc confortabil si placut. Tocmai de aceea, nu am uitat ca aspectul cazarii este unul foarte important in vizita dumneavoastra si va oferim camere in hotelurile din Brasov la preturi incredibil de rentabile, pentru sejurul pe care vi l-ati dorit mereu. Hotelurile sunt cele mai potrivite locatii pentru a va bucura de servicii ireprosabile, iar noi am negociat si am ales cele mai bune unitati turistice in care sa va simtiti deosebiti si in centrul atentiei, totul fara a face un efort financiar care sa va strice echilibrul economic.

Va asteptam cu oferte de cazare gandite pentru succesul vacantei dumneavoastra, in unul dintre cele mai frumoase orase din Romania.