14 oferte de cazare la vile în statiunea Baile Herculane

60  lei

Vila dispune de 3 camere spatioase, cu bai proprii, balcon, internet si caldura. Oaspetii sunt primiti cu foarte multa ospitalitate si li se ofera toate serviciile de care au nevoie. 


70  lei

Vila dispune de 10 camere primitoare si 2 bucatarii in care oaspetii au posibilitatea de a-si pregati orice doresc. Cadrul natural este foarte frumos si relaxant. 


60  lei

Vila are camere duble, foarte spatioase, fiecare camera fiind dotata cu baie proprie. Exista un foisor si gratar un curte, precum si parcare privata. 


80  lei
3 stele

Vila este situata intr-un cartier foarte linistit,de vile, la o distanta foarte mica de noul centru al statiunii. Camerele sunt spatioase si confortabile si exista o gradina foarte frumoasa. 


50  lei

Vila este perfecta pentru persoanele care iubesc natura si vor sa exploreze frumusetile acestei zone si pentru cei care vin in statiune pentru tartament. 


60  lei
3 stele

Proprietarii vilei isi asteapta oaspetii cu foarte multa caldura si ospitalitate. Camerele sunt foarte confortabile, fiecare cu baia ei. Se cere achitarea unui avans de minim 50% din valoarea sumei totale. 


80  lei

Vila se afla la o distanta de doar 10 minute de centrul statiunii si ofera o priveliste superba catre Muntii Domogled. Camerele au baie, balcon, tv si incalzire centrala.