24 oferte de cazare la pensiuni în statiunea Baile Herculane

 

60  lei

Pensiunea este amplasata intr-o zona foarte frumoasa si linistita, unde oaspetii pot admira frumoasa priveliste spre Muntii Domogled si pot evita zgomotul orasului. 


80  lei

Pensiunea se afla chiar la intrarea in statiune si isi asteapta oaspetii intr-o oaza de liniste. Camerele sunt primitoare si sunt dotate cu bai proprii. 


70  lei

Pensiunea se afla intr-o zona de vis, pe Valea Cernei, in apropierea Lacului Prisaca. Constructia imbina cu succes un stil rustic cu modernitatea zilelor noastre. 


Sunati pentru preturi

Pensiunea poate gazdui pana la 36 de oaspeti, in camere de diferite dimensiuni. Toate acestea sunt mobilate modern si sunt foarte curate si primitoare. 


70  lei

Complexul este foarte mare, putand acomoda un numar de aproape 100 de persoane, in vila sau in cabanute de lemn pline de farmec. Aveti acces la piscina incalzita, sauna, jacuzii si multe altele. 


80  lei

Pensiunea dispune de propria baza de tratament unde lucreaza personal calificat. Oaspetii se pot relaxa in aer liber pe terasa, pot face o baie in apa termala si multe altele. 


110  lei

Pensiunea este amplasata chiar pe malul Raului Cerna, intr-un peisaj foarte frumos. Clientii pot alege din mai multe pachete oferite, in functie de numarul de persoane si serviciile de care vor sa beneficieze. 


90  lei
4 stele

Pensiunea se afla in centrul statiunii, la doar 50 de m de un strand termal pentru copii si adulti. Pensiunea dispune de un bar foarte bine dotat si de propriul restaurant. 


100  lei
4 stele

Pensiunea are in incinta sa un cabinet medical unde va puteti bucura de tratament profilactic si terapeutic. Pensiunea ofera foarte multe variante de tratament. 


Sunati pentru preturi

Pensiunea este un minunat loc pentru persoanele care vin in statiune pentru tratament si ofera si moduri alternative de petrecere a timpului, precum programe de echitatie sau posibilitatea de a inchiria un ATV. 


50  lei

Toate camerele au bai proprii si oaspetii au acces la biliard, bar si restaurant.