16 oferte de cazare la hoteluri în statiunea Baile Felix

140  lei
3 stele

Serviciile Hotelului Ami sunt ireprosabile, de asemenea, despre restaurant se poate spune acelasi lucru. Camerele ofera confort de 3 stele.


160  lei

Hotelul este foarte aproape de orasul Oradea si se afla chiar la marginea padurii, un cadru natural minunat. Camerele sunt spatioase si elegante si clientii pot beneficia de o serie lunga de servicii. 


80  lei
3 stele

Hotelul este perfect pentru un sejur relaxant. Oaspetii se pot bucura de restaurantul care ofera mancaruri si bauturi variate si, de asemenea, se pot relaxa in piscina cu apa termala. 

Chiar daca inca nu a venit vara, poate sunteti deja cu gandul la vacanta. Daca doriti sa faceti o pauza, sa va relaxati si sa va reincarcati bateriile si in acelasi timp sa va imbunatatiti starea de sanatate, o buna sugestie in materie de destinatii de vacanta este statiunea balneoclimaterica Baile Felix. Evident, pentru a avea o vacanta reusita sunt necesare cateva ingrediente, insa sarea si piperul vor ramane intodeauna cazarea. Dealtfel, cheltuielile cu locul unde veti sedea pe perioada vacantei au in general si cea mai mare pondere in bugetul dedicat concediului. In acest sens, sa gasiti varianta perfecta este esential pentru a avea toate premisele necesare petrecerii unei vacante de neuitat.

Pentru a veni in ajutorul turistilor noi am ales cele mai bune oferte de cazare in Baile Felix, pe care vi le prezentam detaliat in sectiunea dedicata acestei statiuni. Oferta de cazare in aceasta statiune balneoclimaterica este ampla, turistii putandu-se caza la vile si pensiuni, cat si la hoteluri de 2, 3 si chiar 4 stele, elegante si cu dotari foarte moderne.

Daca optati pentru cazarea la hoteluri din Baile Felix aveti avantajul ca multe dintre acestea au piscine interioare si/sau exterioare cu apa termala. Asa ca, in cazul in care intr-una din zile nu doriti sa parasiti incinta unitatii, ci intentionati sa va dedicati in totalitate timpul relaxarii, puteti avea totusi parte de o balaceala chiar in bazinul hotelului. De asemenea, multe dintre aceste unitati turistice dispun de instalatii speciale si ofera servicii destinate ameliorarii starii de sanatate a pacientilor.

In general hotelurile sunt alegerea ideala daca sunteti adeptii rasfatului. Daca doriti sa va bucurati de un concediu grozav, portalul nostru turistic va prezinta ofertele unor hoteluri din Baile Felix, capabile sa satisfaca cerintele chiar si celor mai exigenti turisti. Acestea beneficiaza de o descriere completa a facilitatilor si serviciilor de care va puteti bucura, de o lista de preturi, cat si de o galerie foto, astfel incat dumneavoastra sa puteti face cea mai buna alegere in cunostinta de cauza.

Aceasta statiune este o destinatie de vacanta cu care cu siguranta nu veti da gres, indiferent de perioada anului in care intentionati sa mergeti acolo. Verile sunt moderate din punct de vedere al temperaturilor, iar iernile sunt blande, ceea ce face ca o baie cu apa geo-termala, in aer liber sa fie foarte placuta, indiferent de anotimp.