15 oferte de cazare la vile în Azuga

210  lei

Vila dispune de 9 camere in care poate acomoda pana la 18 persoane. Doua camere sunt semidecomandate si puteti folosi bucataria complet utilata. 


150  lei

Vila se situeaza la doar 500 m de partie si dispune de 6 camere confortabile in care se pot caza 12 persoane. Camerele au bai proprii, telefon, tv, balcon, incazire centrala si feon. 


90  lei

Vila Hanul Satului isi asteapta oaspetii in 10 camere frumos amenajate, unele dispunand de balcoane unde va puteti relaxa si bucura de peisajul minunat si de seminee unde va puteti incalzi seara. 


105  lei
3 stele

Vila este constructie noua, 2008, si are 6 camere cu bai proprii, bucatarie si living si o curte frumoasa cu o suprafata de 100 mp. 


120  lei

Vila Mario isi asteapta oaspetii in camere primitoare si confortabile. Pentru cei care doresc o vacanta speciala si luxoasa, exista camere dotate cu jacuzzi. 


100  lei
3 stele

Vila La Gabi ofera numeroase servicii necesare unui sejur relaxat. Aveti posibilitatea de a inchiria echipamente de ski direct de la pensiune, aveti parcare, foisor si multe alte utilitati. 


120  lei

Vila este apreciata pentru restaurantul minunat care ofera un meniu foarte variat, toate mancarurile fiind extraordinar de bune. Camerele sunt foarte primitoare si curate. 


100  lei
3 stele

Vila Andra va poate acomoda in cele 6 camere frumos mobilate si primitoare. Aveti acces la o curte interioara frumos amenajata, cu foisor si loc pentru recreere. 


100  lei

Vila Nina dispune de 4 camere duble foarte frumos amenajate. La cerere, vi se pot oferi mese zilnice, cu meniuri speciale pentru Craciun si revelion. 


90  lei
2 stele

Vila Sonia va ofera acces rapid si usor catre doua partii de shi si va pune la dispozitie camere duble si un apartament pentru o familie in cautarea unei evadari perfecte.