8 vile în stațiunea 2 Mai

70  lei
2 stele

Casa Perla este locul ideal de cazare pentru turistii care doresc relaxare cat si pentru cei in cautarea aventurii, oferindu-le 10 locuri de cazare in 5 camere.


80  lei

Vila este o constructie noua si moderna si ofera oaspetilor cel mai inalt grad de confort. Aveti acces la o curta spatioasa si foarte frumos amenajata si la o bucatarie complet utilata.


100  lei

Vila se afla la 300m de plaja si ofera 18 locuri pentru cazare, repartizate in 7 camere si un apartament cu 2 camere si sufragerie. Toate camerele au pat dublu, baie, televizor, aer conditionat si frigider. Curtea este foarte frumoasa si va asteapta sa va relaxati. 


100  lei

Vila se afla la iesirea inspre Vama Veche si se afla la 200m de plaja. Casa are 4 camere, 2 cu bai proprii si 2 care impart o baie pe hol. Aveti acces la bucatarie si parcare. Curtea si terasa va invita la relaxare. 


Sunati pentru preturi

Vila se afla pe strada principala, la 4 Km de Vama Veche. La plaja se ajunge in doar 5 minute. Sunt disponibile 15 locuri de cazare, in camere de diferite dimensiuni si intr-un apartament. Vila are 2 bucatarii utilate.